Schilderen en gevelreiniging

Wie ben ik?

Mijn naam is Jesse Lankamp

Jarenlang heb ik samengewerkt met mijn vader in de reclame en belettering. Het bedrijf bestaat al sinds 1989. Per 2018 heb ik het overgenomen en heb ik een aantal activiteiten laten vervallen en nieuwe activiteiten toegevoegd.

Ik doe de dingen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind om te doen. Zo heb ik veel ervaring opgedaan bij een professioneel bedrijf als binnen- en buitenschilder. Ik heb de kneepjes van het schildervak ondertussen zeer goed onder de knie. Daarnaast reinig ik gevels van bedrijven en particulieren.

Als kleine onderneming ben ik sterk afhankelijk van de tevredenheid van mijn klanten. Ik stel daarom alles in het werk om van u een tevreden klant te maken en te houden. De service die ik verleen gaat vaak net iets verder dan u wellicht verwacht. Ik stem mijn dienstverlening af op uw wensen.

Bij mij is de klant koning! Ik streef naar een langdurige relatie met mijn klanten en ga niet voor korte termijn gewin.  Eerlijk ondernemen, daar hecht ik veel waarde aan. Doen wat er is afgesproken!

Mijn competenties gaan verder dan alleen kwalitatief goed werk.

Ik sta voor:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Service Gerichtheid
  • Kom altijd de gemaakte afspraken na