Gevelreiniging

Onder gevelreiniging versta ik het afspuiten van uw muren en gevels. Maar ook tuinhekken of schuttingen zijn geen enkel probleem dankzij de beschikking over goede apparatuur. Het reinigen van een gevel en het houtwerk van uw woning of bedrijfspand geeft direct weer een nieuwe en frisse uitstraling.  Door uw gevel éen of twee keer per jaar te reinigen, voorkomt verwering en zal u besparen op schilderskosten.

Weersomstandigheden zorgen er namelijk voor dat uw gevel na verloop van tijd vervuild raakt. Het is belangrijk om gevels regelmatig te reinigen. Op die manier zorgt u voor een goede bescherming en blijft de kwaliteit van de gevels behouden. Gevelreiniging is jarenlang een ondergeschoven kindje geweest, maar het wordt steeds duidelijker hoe belangrijk een regelmatige gevelreiniging is. Gevels kunnen diverse soorten bevuiling bevatten. U kunt hierbij denken aan mos, allerlei aanslag, viezigheid, vuil en uitlaatgassen.

Kan ik u helpen met een deskundige en betrouwbare gevelreiniging? Vul dan nu het contactformulier op mijn website in. Ik maak dan voor u een op maat gemaakte offerte. Ik ben u graag van dienst. Iedereen is bij mij welkom, of het nu gaat om VvE’s, woningbouwverenigingen, bedrijven of particulieren, neem gerust contact met mij op.